Trådlyft under ögonen med canula / trubbiga nålar

Med ökad ålder producerar kroppen mindre av de faktorer som gör vår hud spänstig, voluminös samt återfuktad. Huden under ögat är, redan från det att vi föds, mycket tunnare och känsligare en övrig hud på kroppen. Därför syns en förslappning i detta område tidigt i din åldersprocess.

Förslappningen kan vara som små skinnpåsar eller som mer fylliga påsar under ögonen. Om du har fylliga påsar på morgonen men som försvinner under dagen kan detta bero på att du har försämrad cirkulation i kombination med att din hud förlorat spänst. Resultatet av detta blir att vävnaden inte orkar hålla tillbaka vätska i området och du får en svullnad. Under dagen när du är uppe och rör på dig ökar cirkulationen och vätskeansamlingen under ögat försvinner och kvar är då en tom skinnpåse.

Om du däremot alltid har en fylld påse oavsett tid på dygnet så är det troligen fett som fyller depån och när huden förlorat sin spänst kan den inte hålla tillbaka fettet runt ögat på samma sätt som tidigare. Påsar som beror på fett måste opererats bort. Tomma påsar och påsar som tömmer sig under dagen kan vi förbättra med icke-kirurgiska alternativ.

Slapp hud under ögat behandlar vi vanligen med PDO-trådar och gärna i kombination med Hydra-boost.

Boka

Bokning sker via bokadirekt.se